Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/sh2245/public_html/web/Connections/connSivusto.php on line 9
Veroneuvonta ja taloushallinto--Yrittäjät
etusivulle
 

Sivustoon on linkitetty
Adobe pdf-tiedostoja.
Päivitä tarvittaessa
reader-ohjelmasi:
Adobe Acrobat Reader

Palvelut yrittäjille 785
Tarjoamme yrityksille kokonaisvaltaista veroneuvontaa ja taloushallintopalveluja. Emme ole perinteinen tilitoimisto, vaikka toki peruskirjanpitoakin teemme. Olemme erikoistuneet talouden ja verotuksen neuvontaan yrityksen eri vaiheissa.

Tyypillinen asiakkaamme on pienyritys, joka haluaa apua hinnoittelussa, investointilaskelmissa tai verotuksen suunnittelussa. Etsimme yrityksen vahvuuksia ja heikkoja kohtia, tarkastamme kustannuksia ja hinnoittelua sekä jäljitämme syitä mahdollisiin ongelmiin. Yrityksen kasvaessa voimakkaasti suunnittelemme verotusta mahdollisimman tasaisen ja lievän verotuksen varmistamiseksi.

Aloittavia yrittäjiä autamme yritysmuodon valinnassa ja perustamiseen liittyvissä asioissa. Annamme myös perusteellista ohjausta kaikkiin talousasioihin, tai ohjausta kirjanpitoon, mikäli yrittäjä haluaa tehdä sen itse.

Pyydettäessä tarkastamme yrittäjän itsensä tai muiden tekemiä tilinpäätöksiä tai veroilmoituksia. Teemme myös muutoksenhakuja verotukseen.

Vastaamme puheluihin ja olemme käytettävissä myös iltaisin ja viikonloppuisin.785
sivun alkuunsivun alkuun