Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/sh2245/public_html/web/Connections/connSivusto.php on line 9
Veroneuvonta ja taloushallinto--Maatalousyrittäjät
etusivulle
 

Sivustoon on linkitetty
Adobe pdf-tiedostoja.
Päivitä tarvittaessa
reader-ohjelmasi:
Adobe Acrobat Reader

Palvelumme maatalousyrittäjille 794
Sujutax Oy tarjoaa maatalousyrittäjille kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluja. Teemme maatalouden harjoittajien peruskirjanpidot, tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Maatalousyrittäjä voi myös itse tehdä kirjanpidon, ja me autamme tilinpäätöksen ja veroilmoitusten tekemisessä. Tarkastamme myös yrittäjän itsensä tai muiden tekemiä veroilmoituksia yrittäjän niin halutessa.

Pienten maatalousyritysten kirjanpidon teemme kerralla heti vuoden alussa, mutta suuremmille yrityksille teemme ainakin yhden välitilinpäätöksen syksyllä, haluttaessa useammankin.

Veroilmoitukset, myös arvonlisäveroilmoituksen, teemme nopeasti ja tarkasti helmikuun loppuun mennessä.

Teemme myös konekustannuslaskelmia ja tilinpäätösanalyysejä. Autamme kaikenlaisissa talouden asioissa luottamuksellisesti, usean vuoden ammattitaidolla.

Aloittaville maatalouden harjoittajille tarjoamme perusteellista "kädestä pitäen" -neuvontaa kaikissa talousasioissa.

Pidämme koulutustilaisuuksia maatalousverotuksesta esimerkiksi maataloustuottajayhdistyksille.

Teemme myös elinkeinosuunnitelmia ja niihin voi hakea tukea ELY-keskukselta. Käytössämme on Suonentiedon CashMan-ohjelma elinkeinosuunnitelmien laadintaan.

Vastaamme puheluihin ja olemme myös käytettävissä iltaisin ja viikonloppuisin.

794
Jos sinulla on mielessä pienikin maatalousyrityksesi talouteen liittyvä kysymys, ota rohkeasti yhteyttä. Mietitään yhdessä ratkaisu asiaasi!
784
sivun alkuunsivun alkuun